Cu o experiență vastă în domeniul tractărilor auto, compania noastră a reușit să-și realizeze o imagine pozitivă în rândul clienților care au apelat cu încredere la serviciile noastre datorită prețurilor mici, seriozității, dar și datorită serviciilor ireproșabile executate prompt de către angajații noștri!

Tractări auto

Tractări auto

In situatia in care ati ramas in pana si masina dumneavoastra are probleme noi suntem pregatiti sa va ajutam! Va putem duce masina la cel mai apropiat service partener sau ales de dumneavoastra sau va putem transporta cu tot cu masina acasa in cea mai mare siguranta!

Transport motociclete

Transport motociclete

Daca ai o problema cu motocicleta si trebuie sa ajungi cu ea la un service sau acasa, compania noastra te poate ajuta!

Transport mașini avariate

Transport mașini avariate

Daca ai avut accident si masina ta nu se mai poate deplasa, are roti rupte, este avariata si nu se poate circula cu ea tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi, in cel mai scurt timp o autospeciala te va ajuta sa-ti transporti masina acolo unde doresti

Diagnoză auto

Diagnoză auto

Daca masina iti face probleme din cauza unei erori, noi venim, te ajutam, iti stergem eroarea si iti poti continua deplasarea cu cele mai mici costuri!

Pene de curent

Pene de curent

Ai dat prea mult la automat si masina ta nu mai are curent? Nu te speria tot ce trebuie sa faci e sa ne contactezi si o sa-ti rezolvam problema in cel mai scurt timp!

Remediere defecțiuni pe loc

Remediere defecțiuni pe loc

Ai o defectiune minora? Un furtun spart, un colier sarit? Nu mai ai lichid in sistemul de racire al masinii sau uleiul este sub limita? nu ezita sa ne suni, o autospeciala va ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil si iti va rezolva problema!

Parcare

Parcare

Compania noastra asigura parcare pazita non stop pentru clientii nostri aflati in dificultate!

Cazare

Cazare

Daca ai avut un incident neplacut si trebuie sa ramai in judet peste noapte, compania noastra te va duce la cel mai apropiat Hotel partener

Mașini la schimb

Mașini la schimb

Daca esti in tranzit si ai probleme cu masina in timp ce te deplasezi la o sedinta, o intalnire de afaceri sau orice altceva, compania noastra vine iti ridica masina defecta si iti pune la dispozitie un autoturism propriu ca sa-ti continui deplasarea.